Entreprenør

Entreprenør - Entreprenørarbejde på hele Fyn

Entreprenørarbejde er en tillidssag. Ting som økonomi, myndighedsspørgsmål, materialevalg og tid er ofte
de spørgsmål som vi møder. Hos Entreprenør Peter Mortensen stiller vi gerne vores entreprenør erfaring og ekspertise til rådighed for at vejlede dig bedst muligt.

Vi udfører større og mindre entreprenør opgaver, for både private og offentlige. Vi lægger vægt på, at kvaliteten er i top og at du som kunde oplever en god service med klare aftaler indenfor entreprenørarbejdet. Vi har stor erfaring med hoved-, total- & fagentrepriser og har mange store projekter bag os.

Vi har bl.a. udført udgravninger hvor maskiner skulle igennem trapperum, løftes over bygninger ind i haver eller atriumgårde.

Kloakarbejde

Kloakarbejde er en stor del af vores entreprenørarbejde, ved nye som gamle bygninger.
Vi udfører også tv-inspektioner, nedgravninger, vognmandskørsel, slamsugning og meget mere.

Ved kloakrenovering kan vi tilbyde udførelse med relining og strømpeforing. Det kan være en fordel ved steder hvor der f.eks. er meget belægning eller haveanlæg med mange store træer og buske. Kloakledninger i bygninger kan også med fordel udføres med relining / strømpeforing. Derved spares opbrydning af gulve.

TV-Inspektion

Ved huskøb kan vi anbefale at udføre en tv-inspektion af kloaksystemet. Vi giver en oversigt over afløb anlæggets tilstand, så I undgår overraskelser med afløbssystemet, efter hushandel.

Total Entreprise

Ved at vælge en totalløsning gennem Entreprenør Peter Mortensen, har du blot en kontaktperson, der igen har kontakten videre til de implicerede faggrupper.

Vi koordinerer således dit projekt på professionel vis, så du kan koncentrere dig om vigtigere ting end at holde styr på flere håndværkergrupper på én gang.

Kort sagt… Vi har overblikket.

Kontakt Entreprenøren

Vores medarbejdere har en mange års entreprenør erfaring bag sig og kan derfor både udføre jobbet og give professionel rådgivning. Står du og mangler en entreprenør til jordarbejde, kloakarbejde, belægning eller lign., er du meget velkommen til at kontakte Entreprenør og Aut. kloakmester Peter Mortensen på Fyn, for nærmere information.

Du er meget velkommen til at ringe til os, komme forbi vores kontor eller du kan kontakte os her på siden.